Ny podcast: Kundlyftet ledarskap

I vår nya podd Kundlyftet ledarskap får du som ledare ett lärande i ledarskapets konkreta hantverk. Erfarna chefer reflekterar ärligt om sitt ledarskap och ger dig handgripliga råd att tillämpa direkt med dina följare. Om du är chef eller icke-chef spelar ingen roll, podden är till för alla som leder och påverkar människor.

Ledare och chefer stöter varje dag på utmaningar i sitt ledarskap och söker efter fungerande sätt att: förklara mål, reda ut missförstånd, prioritera krav, stötta de lågpresterande och inspirera de högpresterande.
Dessutom funderar de ständigt på hur de i sitt ledarskap ska få tid att följa upp, lyssna in och finnas där för sina medarbetare.
Chefers vardag är rörig, problemfylld och full av möten. Mitt i den tillvaron söker de efter konkreta, praktiska, beprövade sätt att leda — det är där podden Kundlyftet ledarskap kommer in.

Två avsnitt finns redan publicerade. Nya avsnitt kommer cirka en gång i månaden.

Kundlyftet ledarskap finns på Spotify, Apple Podcasts och Youtube.

On Key

Relaterat

Låta personligheter komma fram

Sara Nordin är en ledare som knyter an till människor och ger dem utrymme. Intervjun handlar om hennes metoder och drivkrafter att stå så mycket i kontakt, samtala, lyssna, kommunicera.

Ledarskap med fokus på gruppen

Patrik Lindberg leder flera agila utvecklingsteam i en stor organisation. Han är en modig och fritänkande ledare som använder sin personlighet och sina kunskaper för att forma en ledarstil som är okonventionell men effektiv. Intervjun handlar om hans metoder och synsätt, framför allt om hans fokus på gruppen.