Podcast: Kundlyftet Ledarskap

Vi ger dig erfarna chefers innersta insikter om ledarskap, här får du som ledare ett lärande i ledarskapets konkreta hantverk. Gästerna reflekterar ärligt om sitt ledarskap och ger dig handgripliga råd att tillämpa direkt med dina följare. Om du är chef eller inte spelar ingen roll, podden är till för alla som leder och påverkar människor.

Mona Hurtig är rektor för en grundskola. Hon bygger den fysiska och psykosociala miljön enligt sina egna idéer om lärande och ledarskap - tydligt, lagligt, okonventionellt.
Sara Nordin är en ledare som knyter an till människor och ger dem utrymme. Intervjun handlar om hennes metoder och drivkrafter att stå så mycket i kontakt, samtala, lyssna, kommunicera.
Patrik Lindberg leder flera agila utvecklingsteam i en stor organisation. Han är en modig och fritänkande ledare som använder sin personlighet och sina kunskaper för att forma en ledarstil som är okonventionell men effektiv. Intervjun handlar om hans metoder och synsätt, framför allt om hans fokus på gruppen.