Vad behövs för att göra effektiva och intressanta presentationer? Trygghet och relevans. Hur får man det? Förberedelser och rutin. Alla vet receptet för bra presentationer men få följer det. Varför är det så svårt? Kursen ger svaren och lösningarna.

Du presenterar bäst med en stil som ligger nära din egen personlighet och när ämnet är angeläget för dig – bra presentationsteknik börjar på insidan. Vi börjar där och går sen vidare till tekniker och metoder.

Många presenterar tyvärr på ett sätt som inte alls stämmer för dem; de pressar sig in i en form de tror förväntas och då blir det dålig kommunikation. Dessutom tvingas vissa presentera ämnen där de saknar engagemang eller för en publik som inte är intresserad.

Kursen handlar om hur du hittar din egen stil och om vad du måste göra ifall ämnet inte är relevant eller intressant för din publik (det händer). Kärnan är din motivation och din förberedelse. 

Du får handfasta enkla verktyg som fungerar även när du är nervös. Praktiska övningar och reflektion varvas med teori och metoder.

Kontakta oss för detaljer om upplägg och genomförande.

Gå till toppen