Vill du vara en presentatör i mängden, med konventionellt upplägg och powerpoint-fokus, då kan du sluta läsa här. Men tror du som vi att det måste vara rätt på insidan innan det blir rätt på utsidan kan det här bli ett värdefullt seminarium för dig.

Låt oss slå fast detta direkt: Vill du bli en riktigt skicklig presentatör måste du öva, ganska mycket. I seminariet får du konkreta verktyg som fungerar och hjälper dig fokusera på rätt saker så att du blir effektiv när du övar.

Du presenterar bäst med en stil som ligger nära din egen personlighet och när ämnet är angeläget för dig. Men många presenterar på ett sätt som inte alls stämmer för dem; de tvingar sig in i en form de tror förväntas och det blir dåligt. Och dessutom, hur många tvingas inte presentera ett ämne de saknar engagemang i eller för en publik som inte är intresserad?

Seminariet handlar om hur du hittar din egen stil och om vad du måste göra ifall ämnet ändå inte är relevant eller intressant för din publik eller för dig (det händer). Kärnan är din motivation och din förberedelse. Du får handfasta enkla verktyg som fungerar även när du är nervös.

Gå till toppen